We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Na heel veel open dagen bezoeken, scholen bekijken en samen praten over wat de juiste school is, breekt na de voorjaarsvakantie de periode van inschrijven aan. Wanneer de keuze is gevallen op Calvijn Juliana, is het goed om te weten hoe onze aanmeldingsprocedure werkt.

Wij hanteren de volgende voorrangsregels:

  1. Kinderen waarvan bij aanmelding een broer of zus leerling is van Calvijn Juliana.
  2. Kinderen die zich aanmelden met een LWOO indicatie of een andere ondersteuningsbehoefte waarvan de aanmelding loopt via het zorgteam. Dit betreft maximaal 10 van de 108 beschikbare plaatsen. 
  • Als u het  definitieve adviesgesprek met de groepsleerkracht heeft gevoerd en u het aanmeldingsformulier met unieke code heeft ontvangen, kunt u met dit formulier naar onze school komen om met mevr. Bierenbroodspot of mevr. Breur een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Dit kan vanaf dinsdag 5 maart. Deze gesprekken zullen plaats vinden vanaf woensdag 6 maart.
  • Wanneer u een afspraak heeft gemaakt voor een kennismakingsgesprek en het adviesformulier bij ons is ingeleverd, kijken wij of uw kind toegelaten kan worden op Calvijn Juliana. Tevens is dit de bevestiging van aanmelding. Het aanmeldnummer staat vermeld op de afsprakenkaart. Indien nodig nemen wij contact op met de basisschool.
  • Mocht uw kind niet toelaatbaar zijn op basis van de onderwijskundige gegevens laten wij u dit zo snel mogelijk weten.
  • Uiterlijk dinsdag 9 april zullen zowel u (de ouders / verzorgers) als de basisschool per brief worden geïnformeerd over het genomen plaatsingsbesluit.
  • Aansluitend aan de aanmeldingsperiode zullen wij met de basisschool een afspraak maken voor de warme overdracht.

Als u vragen over het aanmelden heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen.

T.H. Breur, adjunct-directeur Calvijn Juliana