We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Bezoek met de basisschool

Natuurlijk hopen wij dat ook dit schooljaar, ter voorbereiding op het voortgezet onderwijs, weer veel leerlingen uit groep 8 met de juf of meester op bezoek willen komen.

Voor kinderen een leuke ervaring en voor ons een goede gelegenheid om iets te vertellen over ons (t)huiswerkvrije onderwijs. We zullen de leerlingen tevens kennis laten maken met verschillende vakken uit het voortgezet onderwijs. Het bezoeken van onze school is dit jaar alleen mogelijk op dinsdag 8 januari 2018. Meesters en juffen van groep 8 kunnen per mail ( Juliana@calvijn.nl ) aangeven of ze ingedeeld willen worden in de ochtend 10:00-12:00 uur of in de middag 13:00-15:00 uur. Let op: vol = vol!