We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Wij zijn bereikbaar!

Contact

Wij vinden het belangrijk dat er een goed contact is tussen school en thuis. Daarom kunt u altijd contact met ons opnemen.


Wanneer het om onderwijszaken gaat, dan kunt u contact opnemen met de mentor van uw kind. Dit gaat het snelst via de mail.


Voor administratieve vragen en ziek- en/of betermeldingen kunt u telefonisch contact opnemen met de administratie: 010-4290955.

Kom je langs?

Juliana

  • Talingstraat 6
  • 3082 MH Rotterdam
  • Postbus 55195
  • 3008 ED Rotterdam

Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag van 07:30 uur tot 16:30 uur. Op de zon-, feest- en vakantiedagen zijn wij gesloten.

Routebeschrijving