We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Binnenkort breekt er een spannende en belangrijke tijd aan: de keuze voor het voortgezet onderwijs. Wat is er allemaal te kiezen? En waar let je als ouder op?

Om u een idee te geven hoe we op Portus Juliana werken, willen wij u uitnodigen voor de digitale voorlichtingsavond op donderdag 20 januari van 19.30 uur tot 21.00 uur. U krijgt dan informatie en kunt al uw vragen aan ons stellen.

Wanneer u hierin geïnteresseerd bent, is het van belang dat u een mail stuurt naar Juliana@calvijn.nl om u in te schrijven voor deze voorlichting. 

Wilt u in de mail duidelijk vermelden wat uw naam is, wat de de naam van uw zoon of dochter is, in welke groep hij of zit op de basisschool en wat uw mailadres is? Wij zorgen dan dat u t.z.t. een uitnodiging voor deelname via Teams ontvangt.