We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Stijg boven jezelf uit.

1 2 3 4
aanmelden meeloopochtend

Door een school van binnen te bekijken en met leerlingen en docenten te praten, weet je of een school bij je past. Wij zijn benieuwd wat jij van onze school vindt.

1 2 3 4
Excellente school

Wij vinden onze school bijzonder, maar we zijn daarin niet alleen. De Onderwijsinspectie heeft onze school al vier keer (!) tot ‘excellent’ bestempeld. Dat betekent dat wij tot de tien procent beste scholen van Nederland behoren.

1 2 3 4
Laptops

Iedere leerling krijgt bij ons een eigen laptop. Die gebruiken zij in de lessen bij het leer- en maakwerk.

1 2 3 4
Ontwikkelingen VO Zuid

Mogelijk heb je in de media gelezen dat de schoolbesturen CVO, BOOR en LMC en de gemeente Rotterdam een plan hebben gemaakt om het onderwijsaanbod op Zuid aantrekkelijker en gevarieerder te maken.

Welkom!

Gefeliciteerd, je hebt een vmbo-t- of vmbo-g/k-advies. Komend jaar ga jij naar de middelbare school. Misschien wel naar Calvijn Juliana, een kleine excellente school waar iedereen elkaar kent. Huiswerk maak je bij ons op school met je eigen laptop, die je van ons krijgt.