Stijg boven jezelf uit.

1 2 3 4
Open dag

Door een school van binnen te bekijken en met leerlingen en docenten te praten, weet je of een school bij je past. Wij zijn benieuwd wat jij van onze school vindt. 

1 2 3 4
Aanmelden en toelating

Met het advies van de basisschool vmbo-gemengde leerweg of vmbo-theoretische leerweg, kun jij naar Calvijn Juliana. Leerlingen met een kader/gemengd advies zijn ook welkom, maar pas na overleg met de basisschool. 

1 2 3 4
Excellente school

Wij vinden onze school bijzonder, maar we zijn daarin niet alleen. De Onderwijsinspectie heeft onze school al drie keer tot ‘excellent’ bestempeld. Dat betekent dat wij tot de tien procent beste scholen van Nederland behoren.  

1 2 3 4
Meeloopochtend

Hoe ziet dat er nou uit, zo'n school voor voortgezet onderwijs? En hoe gaat dat dan in de lessen? Is het erg druk en wat leer je allemaal? Nieuwsgierig?

Welkom!

Gefeliciteerd, je hebt een vmbo-t- of vmbo-g/k-advies. Komend jaar ga jij naar de middelbare school. Misschien wel naar Calvijn Juliana, een kleine excellente school waar iedereen elkaar kent. Huiswerk maak je bij ons op school met je eigen laptop, die je van ons krijgt.