We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Cadeau excellente school

Schaatsen en ……

Op vrijdag 22 februari zijn alle klassen als afsluiting voor de vakantie gaan schaatsen op de Rotterdamse schaatsbaan. Alle leerlingen hebben zich uitstekend vermaakt. Sommigen zwierden over het ijs alsof ze dit elke dag deden, anderen hadden wel wat ondersteuning van klasgenoten of een hulpdolfijn nodig.


Moe maar voldaan stapten de leerlingen na afloop van het schaatsen de bus in.

Maar het feest was nog niet afgelopen. De bus maakte namelijk onderweg naar school een tussenstop bij Happy Italy. Alle leerlingen werden door school getrakteerd op een overheerlijke pizza of een lekker bord pasta. Dit als cadeautje, omdat wij wederom tot excellente school zijn benoemd. Na deze uitstekend smakende verrassing kwamen alle leerlingen rond half drie weer op school aan en konden ze gaan beginnen aan een welverdiende week vakantie.