We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Open lesdag basisscholen.

Vandaag was een bijzondere dag op Juliana: er kwamen vandaag heeeeel veel groep 8 leerlingen met hun juffen en meesters naar onze school om zelf te ervaren hoe het is om op de middelbare school te zitten. 

Ze hadden een echt lesrooster, wisselende lokalen en verschillende docenten die hen kennis lieten maken met vakken die ze volgend jaar ook zullen gaan krijgen. Ter afsluiting was er een quiz n.a.v. onze eigen film over ‘een dag op Juliana’ en vroegen de achtste groepers de docenten de oren van het hoofd. Elke groep werd begeleid door een aantal van onze eigen enthousiaste leerlingen uit klas 1 en 2. We kunnen wel stellen dat het een groot succes was! We zien jullie graag terug op de Open Dag op 30 januari 😃.