We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Sinterklaasviering

Op 5 december hebben alle klassen het Sinterklaasfeest gevierd.

Sintviering

Klas 1

Sinterklaasviering klas 1 wederom groot succes!

Knippen, plakken, lijmen, kleuren, opdrukken, rennen, vliegen, zingen, rappen en zelfs balanceren. Zomaar wat vaardigheden die de brugklassers in moesten

zetten tijdens het alom bekende Sinterklaasspel

Met Sinterklaasliedjes op de achtergrond en enthousiaste leerlingen en collega’s op de voorgrond waren we eigenlijk allemaal winnaar van het spel.

Met maar liefst het dubbele aantal pepernoten dan de rest van de klassen, is 1A winnaar geworden van het Sinterklaasspel.

Klas 2

Ook in klas 2 kwam de Sint Was hij iedereen gunstig gezind? We zijn begonnen met een quiz over Sinterklaas.

Wie weet het meeste over de oude baas? Alle leerlingen hadden een cadeau gekocht, en aan het begin van de les hebben ze er een uitgezocht.

De dobbelsteen staat vol opdrachten

Welke het wordt is even afwachten. Na de eerste ronde had iedereen een ander cadeau vast. Het cadeau werd uitgepakt en iedereen keek verrast. Even rust en tijd om de kruidnoten uit te delen. Ook in ronde twee hadden ze geen tijd om zich te vervelen. Als het gezellig is gaat de tijd snel. Na het opruimen ging al snel de bel.

 

klas 3

De Sinterklaasviering van klas 3 zit er weer op. We kunnen terug kijken op een gezellige middag bij bowlingbaan Atoll en bowlingcentrum Ijsselmonde. Nadat de groepen waren ingedeeld, schoenen verwisseld en namen waren ingevuld in de computer kon de strijd los barsten.

Dat sommige geen idee hadden van waar ze mee bezig waren werd al snel duidelijk. Na 4 beurten nog steeds 0 punten was geen uitzondering. Gelukkig waren er genoeg leerlingen die welwillend tekst en uitleg gaven aan deze onfortuinlijke leerlingen. Na een tijdje kwamen er zelfs bij deze leerlingen punten op het scorebord. Ook hier gold het gezegde: “Oefening baart kunst”.

Dat sommige leerlingen zich als ware experts ontpopten deed bij de aanwezige docenten hun wenkbrauwen fronsen.

Na een uur waren de winnaars bekend. Deze winnaars genieten nu een jaar lang van de eer en roem die een bowlingkampioen toekomt.

Op een paar gescheurde nagels na kunnen we positief terugkijken op een geslaagde middag.

Klas 4

Het heerlijk “avondje” was weer gekomen.

Met bijna alle 4e klassers zijn we naar Pathe geweest om te genieten

van een ontzettend leuke film; night school.

Zonder het vooraf te weten bleek er ook nog een mooie boodschap in te zitten; als je maar hard werkt kan je een hoop bereiken.

Sommige leerlingen hebben deze boodschap in de afgelopen dagen nog een paar keer te horen gekregen. Het energielevel kan

en moet nog een stukje omhoog, om zo een (nog) beter se-3 cijfer te halen.

Nog maar 9 werkbare dagen en dan staat Santa Claus alweer voor de deur.