We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Werkweek klas 1

Ik vond kamp echt heel leuk!! de eerste dag daar had ik veel zin, omdat ik al heel vaak in een klimbos ben geweest. Ik vond lasergamen ik heel erg cool, want het zat heel erg goed in elkaar. De gps tocht hebben we niet gedaan, want daar hadden we geen tijd voor. Maar het klimmen vond ik eigenlijk wel het allerleukste van kamp!! 

😃 's avonds hebben we lekker patat gegeten😋😍 en hadden we een wandeling maar die vond ik heel erg saai, want we gingen allen maar wandelen en dat was het. de volgende dag gingen we naar de stad Eindhoven. en dat vond ik best leuk! het museum vond ik niet zo leuk want we moesten een filmpje maken maar dat ging niet zo goed, maar het in de stad lopen was wel gezellig!

's avonds hebben we lekker oud Hollandse bingo gedaan in de bingo club😂😂 en leuke spelletjes. we hebben ook naar de vrouwen van het Nederlands elftal gekeken en dat vond ik best leuk, want ik had niet verwacht dat we dat zouden gaan kijken! alleen wat ik wel vervelend vond is dat bij beide avonden docenten voor onze deur stonden te wachten totdat we sliepen maar ja dat snap ik!

woensdag kregen we te horen dat we naar huis gingen en dat was best vervelend om te horen maar het is voor de veiligheid. donderdag zijn we naar de film gegaan en dat was heel erg leuk!!! we hebben ook iets in de wielewaal gedaan en dat was bubbelvoetbal en trefbal met pijl en boog.

wat ik ook leuk vond is dat het jeugdjournaal langs kwam!

we zijn lekker gaan BBQ ‘en en we hadden de bonte avond. vrijdag hadden we expeditie robinson spel en dat vond ik echt fantastisch! want ik kijk ook altijd het programma. de opdrachten die we moesten doen we de hut vond ik best grappig . ik vond het kamp het heeeeeeeeel leuk!!

Quinty Koenraadt uit 1B