We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Groot succes!

“Super bedankt! Was helder, duidelijk en goed geregeld!”, zijn voorbeelden van enkele reacties van het goed bezochte PO-VO webinar van dinsdag 12 januari. Maar liefst 48 deelnemers waren bij het webinar aanwezig. Wat een succes!

De leerkrachten van groep 8 zijn goed geïnformeerd over de overstap van hun leerlingen naar het vo. De CVO scholen in R’dam Zuid, Barendrecht en Ridderkerk (met opleidingen van vmbo tot vwo) heten de groep 8-leerlingen van harte welkom op hun school!

Kijk voor meer informatie over de overstap naar het vo, de open dagen van de vo-scholen en meer op www.scholengroepcvozuid.nl, www.koersvo.nl en www.scholenopdekaart.nl