We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

JINC Baas van Morgen

Op 10 juni 2021 zochten honderden deelnemers aan JINC Baas van Morgen naar manieren om te zorgen voor meer gelijke kansen op de werkvloer. JINC heeft het inmiddels vormgegeven in de vorm van een heus magazine. Robin uit 4C is opgenomen in deze glossy!

Lees over de belevenissen van Robin als baas van de RvB van Laurens via onderstaande link. Het artikel staat op blz. 18.

Daarnaast heeft ook zorginstelling Laurens een artikel gepubliceerd over de samenwerking voor één dag tussen Robin en bestuursvoorzitter Hans Huizer van Laurens. Dit artikel lees je hier.