We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

NUMO op Juliana

Voor veel leerlingen op Juliana is het heel gebruikelijk dat er met NUMO gewerkt wordt. Dit is een digitaal programma waarmee leerlingen heel gericht en gepersonaliseerd kunnen werken aan de kernvaardigheden voor Nederlands, Engels en rekenen. Vorig schooljaar was Juliana een pilotschool.

Natuurlijk willen wij onze kennis graag delen met anderen en daarom hebben we meegewerkt aan een promotiefilmpje van NUMO. Meneer Van der Laan legt samen met enkele leerlingen uit hoe het programma werkt. Ook nieuwsgierig? Kijk dan hier.