We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Scholen op Zuid

Volgend jaar ga je naar de middelbare school. Er zijn heel veel scholen op Zuid. Er is dus genoeg te kiezen. Wil je weten welke school bij jou past?

Om erachter te komen welke school er bij je past, is er een gloednieuwe website gemaakt, waar je de scholen op Zuid kunt bezoeken. Je vindt hier alle informatie die je nodig hebt om een goede keuze te kunnen maken. Ga daarom snel naar https://www.scholenopzuid.nl/.

Uiteraard staat Calvijn Juliana er ook bij: scholen op Zuid Calvijn Juliana.

Wil je uitgebreider kennis met ons maken? Bezoek dan op 25 januari www.dedigitalescholenmarkt.nl en ontdek of onze school het beste bij jou past.

We hopen je snel te mogen ontmoeten!