We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Open dag: 26 januari 2022!

Op woensdag 26 januari 2022 is de open dag van Portus Juliana en we hebben goed nieuws. Na alle online voorlichtingen en praatjes achter een scherm kunnen we jullie namelijk in ons eigen schoolgebouw ontvangen!

Ben jij benieuwd hoe het er op Portus Juliana uitziet? En of wij de juiste school zijn voor jou? Kom dan op 26 januari 2022 bij ons kijken en sfeer proeven. Zeker weten dat je daarna helemaal enthousiast bent!

Om alles Corona proof te laten verlopen, werken wij tussen 15.00 uur en 20.00 uur met tijdsloten. Per slot mogen er steeds vier leerlingen met één ouder komen. Zo bestaan de groepjes die rondgeleid worden steeds uit maximaal acht personen.

Meld je meteen aan via juliana@calvijn.nl, dan delen wij jou en je vader of moeder in voor de rondleiding. Het team van Portus Juliana heeft er super veel zin in om jullie te ontmoeten, dus tot 26 januari!