We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Portus Juliana ontvangt voor de vijfde keer predicaat Excellent!

Portus Juliana heeft maandag 27 juni voor de vijfde keer het predicaat Excellente School in ontvangst mogen nemen uit handen van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. In een gebied dat op vele terreinen achterstanden kent, bewijst Juliana dat uitblinken mogelijk is. De school doet dit al jarenlang en mag zich al sinds 2012 excellent noemen.

De jury van de Excellente School is onder de indruk; van het (t)huiswerkvrije onderwijs, de intensieve leerlingbegeleiding en de kansen die aan álle leerlingen geboden worden. "Vanuit betrokkenheid, met lef, verantwoordelijkheid en passie".

Lees hier wat er in De Havenloods geschreven wordt.