We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Proefstage in het Erasmus MC

Twee Nederlandse ambassadeurs van het SEEDS project zitten op Portus Juliana én hebben hun proefstage gedaan in het Erasmus MC. Benieuwd wat ze hebben gedaan en hoe ze dit hebben ervaren? Lees verder!

Basma en Zhi Qi uit klas 3 zijn ambassadeurs van het SEEDS project in Nederland! Zij hebben hun snuffelstage gelopen bij de afdeling Maatschappelijke Gezondheidszorg van het Erasmus MC. Ze hebben meegelopen met verschillende werknemers in het Erasmus MC en hun ervaringen staan inmiddels online op de site van SEEDS. Je vind de link naar hun blog hier. Je kunt hier ook meer lezen over het project zelf.