We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

aanmelden digitale meeloopmiddag

Een nieuwe school kiezen is heel leuk om te doen. Je bezoekt meerdere (online) scholenmarkten en open dagen om te kijken welke school het beste bij jou past.


Calvijn Juliana is een kleine school waar je al je huiswerk op school kunt maken. Ideaal voor jou als leerling en je ouders. Door de goede sfeer voel je je bij ons de komende jaren echt “thuis”.

Ben je nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan en kom langs op onze online meeloopmiddag op woensdag 10 februari 2021. Tijdens de online meeloopmiddag kun je gedurende anderhalf uur een aantal lessen volgen en kennis maken met het gebouw.

Aanmelden voor de online meeloopmiddag kan per mail bij de administratie: juliana@calvijn.nl. Vermeld in de mail a.u.b. de naam van uw kind, de basisschool waar uw kind nu op zit en in welke groep hij of zij zit.

Let op! Voor ouders is er gedurende deze dag de mogelijkheid om via een chatfunctie vragen te stellen tussen 15.00 uur en 20.00 uur. Zo kunt u vragen stellen, terwijl de kinderen op hun gemak digitaal kennis maken met Juliana.

Daarnaast organiseren wij i.v.m. Corona een digitale voorlichtingsavond voor ouders. Op deze avond lichten wij onze werkwijze toe en kunt u terecht met al uw vragen. De online voorlichting is op donderdag 21 januari 2021 van 19.30 uur tot 21.00 uur. Het enige wat wij nodig hebben is een e-mailadres om u toe te voegen aan de digitale voorlichtingsgroep. Dat kunt u doorgeven via onderstaand telefoonnummer of mailadres.

We verheugen ons er op om jou te zien!

Mochten je ouders verder nog vragen hebben, dan kunnen ze altijd contact opnemen met mevrouw Vos of mevrouw Breur op het nummer 010-4290955 of e-mailen naar juliana@calvijn.nl.