We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Open dag

Een nieuwe school kiezen is heel leuk om te doen. Je bezoekt meerdere scholenmarkten en open dagen om te kijken welke school het beste bij jou past.


Calvijn Juliana is een kleine school waar je al je huiswerk op school kunt maken. Ideaal voor jou als leerling en je ouders. Door de goede sfeer voel je je bij ons de komende jaren echt “thuis”. 

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan langs tijdens onze Open Dag op woensdag 29 januari 2020 van 15.00 tot 20.00 uur!

Ook organiseren wij een voorlichtingsavond voor ouders. Op deze avond lichten wij onze werkwijze toe en kunt u terecht met al uw vragen. De voorlichting is op donderdag 23 januari 2020 van 19.30 uur tot 21.00 uur.

 We verheugen ons er op om jou en je ouders te zien!

Mochten je ouders verder nog vragen hebben, dan kunnen ze altijd contact opnemen met mevr. Breur op het nummer 010-4290955 of e-mailen naar t.h.breur@calvijn.nl.