We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om de toegang tot onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze partners op het gebied van sociale media en analyse. Onze partners kunnen deze informatie combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld als onderdeel van uw gebruik van de services. U accepteert onze cookies wanneer u klikt op “Accepteren” en deze website blijft gebruiken.

Accepteren Weigeren Privacy verklaring

Regelingen en verzekeringen

Meer over de ouderbijdrage, reductieregeling en verzekeringen.

Vrijwillige ouderbijdrage

CSG Calvijn is een bijzondere school, die extra inspanningen verricht om kwalitatief goed onderwijs te bieden. Een deel van die kosten brengen wij via een vrijwillige ouderbijdrage in rekening. Daarnaast zijn er ook in sommige gevallen specifieke kosten voor een leerling. Download hier de brief over de schoolkosten 2019-2020.

Reductieregeling

Als u meerdere kinderen heeft die zijn ingeschreven bij CSG Calvijn, dan kunt u gebruikmaken van de reductieregeling (kortingsregeling). Deze regeling is alleen van toepassing op de kosten die vallen onder de algemene vrijwillige ouderbijdrage. Als u gebruik wilt maken van de reductieregeling, moet u zelf een terugbetaalformulier invullen. Dit formulier is te vinden op het ouderportaal onder 'Algemene documenten'.

Verzekeringen

De Besturenraad heeft voor het christelijk onderwijs een verzekeringspakket gemaakt. In het pakket is een verzekering afgesloten voor ongevallen tijdens de schooluren, activiteiten in schoolverband en de reis van en naar school. De kosten voor deze verzekering worden geïnd via het algemene deel van de ouderbijdrage.

Er zijn aan het verblijf van uw kind op school nog andere risico's verbonden. Bijvoorbeeld de mogelijkheid van materiële schade aan kleding en andere eigendommen van uw kind. Deze verzekering kunt u uitsluitend afsluiten door middel van een unieke inlogcode. Deze code is te vinden op het ouderportaal in de 'brief Eigendommenverzekering leerlingen'. Kijk voor meer informatie op www.leerlingenverzekering.nl.